High quality hot sell Grass Trimmer Head for Brush Cutter

Feedback Ratings
US $2.60 / Piece |5 Pieces (Min. Order)
Quantity:
- + Pieces available
0piecesselected, US $in total
View Details
Shipping:
Please confirm the quantity of the goods.
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Place of Origin:
Zhejiang, China (Mainland)
Brand Name:
Jinling
Model Number:
Nylon head
Power Type:
Petrol / Gas
Cutting Type:
Straight Plastic Blade
Feature:
2-Stroke, 4-Stroke, Single Cylinder
brush cutter blade:
nylon head
strimmer:
nylon line
thread head:
strimmer line
parts brushcutters:
robin grass cutter
japan brush cutter:
makita spare parts
High quality hot sell Grass Trimmer Head for Brush Cutter
 
Product Description
 
 

We are a experienced supplier for Brush Cutter,Brush Cutter parts

garden tool and their spare parts.

 

We supply different model Brush cutter/Grass trimmer parts as follow:

 

crank case,cylinder head,Starter,Ignition coil,piston,carburetor,clutch drum,clutch,sprocket,on-off switch,

 inlet pipe,air pipe,piston pin,piston ring,

crankshaft,control handle bar,fly wheel,air filter,spark plug,Starter pawl plate,Carburetor seal kits,ail cleaner,

muffler,starter spring,starter pulley,pull line,bearing,gasket set,inlet valve,rocker arm,oil seal,case,

timing gear,oil cap,fuel cap,oil pipe,fuel pipe,fuel tank,fuel tank cap,blade,nylon head,nylon line, harness, gear case,clutch case,protect cover,tank protector cover,Face protect shield and so on.

 
Product Pictures
 
 

    









 



 
 
Company Information
 
 

1. Our factory possesses our own factory building and office building (The area of factory building is 25000 m²

, double span of workshop is 8560 m²), the transportation is very convenient.

2. Our factory has strong production team, research and development team, foreign trade team and after-sale team.

3. CEO has been engaged in the production and sales of ATV and brush cutter for 16 years, who has affinity, possess strong positive energy. There 30 employees, who has worked for more than 10 years with perfect welfare benefits.

4. Our factory is the legal enterprise approved by government, with close relations with the government

5. The funding strength of the company is strong, it selects quality brand supplier for cooperation, with large-scale purchasing, cost control, abundant raw materials of warehouse.

6. We have 50 sophisticated equipments, the equipments, which is produced by standardization with mass production, is real thing, and test facilities are complete with high safeness.

7. Strong research and development ability, good seizing ability of market trend, valued brand image.

8. Standardization production (in compliance with ISO production and management, in accordance with 6S total management), the service time of product is long, ranking the top in the same trade.

9. With good mastery of requirement ability of customers and the introduction by old customers, the company pays a return visit to customers at a regular time

10. With high single-minded degree, continuous study and summary, the company accumulates and makes progress.

 
Our Advantages
 
 
 
1. ask: What is the minimum order quantity?  
answer: MOQ for Brush cutter and spare parts: 5pcs
2. ask: What is the production and delivery time?   
answer: Delivery for Brush cutter: 20-30 days. Delivery for spare parts: 5-15days
3. ask: Can I order a sample ?  
answer: Yes with cost.
4. ask: Can we use our own shipping agent ?   
answer: Sure.
5. ask: Can we mix the 20ft container ?   
answer: Yes, you can mix no more than 4 models in a 20ft container and no more than 6 model in a 40HQ container.  
6. ask: Can we use our own logo or design for sticker ?   
answer: Welcome!
7. ask: How often do you develop new models?   
answer: We regularly develop 1 new model per 3 months.
8. ask: Do your factory open mold and OEM for customers
answer: Yes.  
 
Packaging
 
 

1pc engine in a carton,1pc working pole in another carton. 

Or as customer's require.

We can also do the mark and sticker as buyers require.